De eigenaar van de stationskiosk van Velperpoort in Arnhem heeft een overvaller zijn zaak uitgejaagd en even later overmeesterd.
Volledig scherm
PREMIUM
De eigenaar van de stationskiosk van Velperpoort in Arnhem heeft een overvaller zijn zaak uitgejaagd en even later overmeesterd. © Politie

Man (31) die stationswinkel Arnhem Velperpoort overviel had honger: ‘Ik wilde eten, maar had geen geld’

Een Renkumer van 31 jaar die 15 april de stationskiosk bij Arnhem Velperpoort wilde overvallen, moet daarvoor 15 maanden cel krijgen. Dat heeft de officier van justitie donderdag geëist.

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.