Een aangehouden man is in elkaar gezakt op het Gelderijdersplein in Arnhem. Een ambulance vervoerde de man naar het ziekenhuis. Leden van de ME te paard waren toevallig in de stad vanwege de wedstrijd Vitesse - Tottenham Hotspur.
Volledig scherm
Een aangehouden man is in elkaar gezakt op het Gelderijdersplein in Arnhem. Een ambulance vervoerde de man naar het ziekenhuis. Leden van de ME te paard waren toevallig in de stad vanwege de wedstrijd Vitesse - Tottenham Hotspur. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Man beledigt agenten en zakt in elkaar tijdens aanhouding: na ziekenhuis op vrije voeten

ARNHEM - Een man is donderdagavond op het Gelerijdersplein in Arnhem aangehouden voor belediging van politieagenten. Tijdens zijn aanhouding waaraan volgens de politie enig duw- en trekwerk voorafging, zakte de man in elkaar. Omdat het vermoeden bestond dat hij een hartstilstand had, werd met spoed een ambulance opgeroepen. Reanimatie bleek niet nodig. 

  1. Kamerverhuurbedrijf begon met opa Feike: vier broers en hun ‘paleizen voor gewone mensen’
    PREMIUM
    de huisbazen

    Kamerver­huur­be­drijf begon met opa Feike: vier broers en hun ‘paleizen voor gewone mensen’

    ARNHEM - Niet iedereen kan een bod van 2,5 miljoen euro weerstaan. De vier Arnhemse broers Dubbelman doen het. Vastgoedinvesteerders willen miljoenen neertellen, maar de broers slaan het bod vriendelijk doch vastberaden af. De vier huizen in de Parkstraat in het Spijkerkwartier, de hippe wijk van Arnhem, zijn niet te koop. Het kamerverhuurbedrijf is een voortzetting van een familietraditie. Die begon met hun opa Feike en oma Geertruida van der Heide.