Na een overval op een woning in Arnhem werd de overvaller dood gereden. Het busje waarmee hij werd doodgereden werd meerdere keren beschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een overval op een woning in Arnhem werd de overvaller dood gereden. Het busje waarmee hij werd doodgereden werd meerdere keren beschoten. © Rolf Hensel

Man die overvaller in Arnhem expres doodreed, krijgt geen straf

Een 37-jarige man die drie jaar geleden op de Randweg in Arnhem een overvaller opzettelijk doodreed, krijgt daar geen straf voor. De rechtbank oordeelde woensdag dat hij handelde uit zelfverdediging en in paniek was en moet worden ontslagen van rechtsvervolging.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jeugdspeler Auke van West (17) slaat Upward in allerlaatste seconde langs Hattem

    Jeugdspe­ler Auke van West (17) slaat Upward in allerlaat­ste seconde langs Hattem

    Arnhem – Het is de allerlaatste seconde van de wedstrijd, wanneer de hockeyers van Upward op een 3-3 stand nog een strafcorner binnenslepen tegen Hattem. Met strafcornerspecialist Ties Koopmans op de bank, krijgt jeugdspeler Auke van West tijdens zijn basisdebuut dé kans om zichzelf onsterfelijk te maken. En dat doet hij. De 17-jarige Arnhemmer sleeppusht onberispelijk raak en helpt Upward daarmee aan de eerste drie broodnodige punten in de overgangsklasse A: 4-3.