Tegen een 27-jarige man uit Arnhem is cel en tbs geëist voor gijzeling van zijn ex-vriendin waarbij hij haar onder meer meerdere malen zou hebben verkracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Tegen een 27-jarige man uit Arnhem is cel en tbs geëist voor gijzeling van zijn ex-vriendin waarbij hij haar onder meer meerdere malen zou hebben verkracht. © Shutterstock

Man zou ex hebben gegijzeld, bedreigd met zwaard en verkracht: ‘Leek eeuwig te duren’

Hij gijzelde zijn ex-vriendin 24 uur lang in zijn woning in Arnhem, verkrachtte haar meermalen, bedreigde haar met een zwaard, hield een brandende aansteker bij haar tong, duwde haar hoofd in een pan water, vernederde haar en sloeg en schopte haar.

1 reactie

  • Marianne Klaasen

    2 maanden geleden
    Hoever moet het nog komen in deze bananenrepubliek alvorens er echt serieus werk wordt gemaakt van de hoeveelheden vrouwenmishandeling, seksuele uitbuiting, verkrachting, moord etc.? De straffen voor misdaden tegen vrouwen zijn veel te laag. Een lachertje die gevangenisstraf. Levenslang opsluiten dat is het beste. Zulk tuig verandert niet, ook niet met TBS. Zij menen dat ze met vrouwen mogen doen wat ze willen. En de politiek kijkt liever weg voor deze problematiek.