Heet door de politie aangetroffen drugslab in Sluis. Er werden vijf personen aangehouden, uit Arnhem, Beneden-Leeuwen en Bathmen.
Volledig scherm
Heet door de politie aangetroffen drugslab in Sluis. Er werden vijf personen aangehouden, uit Arnhem, Beneden-Leeuwen en Bathmen. © Politie

Mannen en vrouw uit Arnhem en Beneden-Leeuwen opgepakt voor drugslab in Sluis

ARNHEM/SLUIS - Voor de productie van synthetische drugs heeft de politie twee mannen uit Beneden-Leeuwen (20 en 49 jaar oud), een man en een vrouw uit Arnhem (31 en 23) en een 38-jarige man uit Bathmen opgepakt. Zij zijn mogelijk betrokken bij een drugslab in de Zeeuwse gemeente Sluis, waar inmiddels geen productie meer plaatsvindt. 

 1. Melanie (26) wilde een Playstation5 kopen en werd bijna beroofd: ‘Rennen!’
  PREMIUM

  Melanie (26) wilde een Playstati­on5 kopen en werd bijna beroofd: ‘Rennen!’

  OOSTERHOUT - Melanie (26) uit Arnhem wilde haar man dolgraag verrassen met de nieuwe PlayStation 5. Via Marktplaats zag ze dat iemand in Oosterhout die te koop had staan en dus maakte ze een afspraak. Ondanks alle maatregelen die ze getroffen had voor een veilige overdracht liep de afspraak anders dan verwacht. Met een mislukte beroving tot gevolg. ,,In het allerergste geval rij ik voor niks, maar hier had ik niet aan gedacht.”
 1. Boswachter: ''Daar gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen'

  Boswachter: ''Daar gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen'

 2. Te veel wilde zwijnen op de Veluwe vanwege te veel toeristen
  Play

  Te veel wilde zwijnen op de Veluwe vanwege te veel toeristen