Bewaking van gevonden drugslab in Meinerswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewaking van gevonden drugslab in Meinerswijk. © Rolf Hensel

Marcouch: dit crystal methlab is het gezicht van de georganiseerde misdaad in Arnhem

ARNHEM  - Verhuurders van bedrijfsgebouwen en schuren moeten heel kritisch zijn op nieuwe huurders. Die oproep doet de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch in reactie op de ontdekking van een groot crystal methlab in een loods op Bedrijventerrein Meinerswijk. ,,Dit laboratorium is het gezicht van de georganiseerde misdaad in Arnhem.” 

0 reacties

 1. Boeven bibberen na kraak chatsystemen: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’
  PREMIUM

  Boeven bibberen na kraak chatsyste­men: ‘Ze kunnen beter weer in de sauna gaan overleggen’

  Grootschalige cokesmokkel, Colombiaanse cocaïnewasserij, aanslag op een woning, foute wouten en drugslabs: de klappen die het kraken van de versleutelde communicatiedienst Encrochat aan de onderwereld uitdeelt, worden langzaamaan zichtbaar. Advocaten bestrijden voor hun panikerende clientèle de rechtmatigheid van de hack, vooralsnog zonder succes. ,,Criminelen kunnen beter weer gewoon in de sauna gaan overleggen.”
 2. Groot crystal meth-lab gevonden in Arnhem: miljoenen euro’s aan drugs gevonden, tweede verdachte na bijna een dag uit pand gehaald
  Play
  PREMIUM
  Update + Video

  Groot crystal meth-lab gevonden in Arnhem: miljoenen euro’s aan drugs gevonden, tweede verdachte na bijna een dag uit pand gehaald

  ARNHEM - Met grof geschut viel een zwaarbewapend arrestatieteam donderdagavond een grote loods in Meinerswijk in Arnhem binnen. Daar vond de politie een professioneel crystal meth-lab. Bij de inval werd een 34-jarige man gearresteerd die zich had verstopt in een systeemplafond. Vrijdag aan het einde van de middag hield de politie een tweede verdachte aan in het gebouw.
 1. Vrijwilligers helpen boer Stan met opruimen zwerfafval
  Play

  Vrijwilli­gers helpen boer Stan met opruimen zwerfafval

 2. Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas
  Play

  Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas