Kinnaree Massage aan de Rijnkade in Arnhem.
Volledig scherm
Kinnaree Massage aan de Rijnkade in Arnhem. © DG

Massagesalon Arnhem op slot na aanbieden seksuele handelingen

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft Kinnaree Massage aan de Rijnkade in Arnhem definitief gesloten omdat daar niet alleen werd gemasseerd, maar er ook seksuele handelingen werden aangeboden. Daarmee was de zaak feitelijk een seksinrichting, zegt de burgemeester.

De eigenaar van de salon was in 2017 al eens gewaarschuwd, maar in april van dit jaar werd opnieuw geconstateerd dat het in de zaak niet bleef bij massages alleen. Dat was voor de Arnhemse autoriteiten de druppel die de emmer deed overlopen.

,,Al eerder is deze massagesalon gewaarschuwd dat illegale prostitutie streng wordt aangepakt en dat er regelmatig gecontroleerd zou worden”, aldus Marcouch vrijdagochtend in een verklaring. ,,Doordat er seksuele handelingen worden aangeboden, zijn de regels opnieuw overtreden. Daarom heb ik besloten de bedrijfsvoering van deze massagesalon te beëindigen.”

De voordeur van Kinnaree Massage aan de Rijnkade in Arnhem. Op de gevel wordt diverse malen aangegeven dat er geen erotische massages worden verricht.
Volledig scherm
De voordeur van Kinnaree Massage aan de Rijnkade in Arnhem. Op de gevel wordt diverse malen aangegeven dat er geen erotische massages worden verricht. © DG

Het is niet de eerste keer dat Marcouch een massagesalon sluit voor het aanbieden van een ‘happy ending’. Twee jaar geleden moest om die reden massagesalon Beijing in de Steenstraat de deuren sluiten. Die mocht daarna, onder strikte voorwaarden, toch weer open.

Seks in massagesalons is de afgelopen jaren in de Arnhemse gemeenteraad diverse keren onderwerp van gesprek geweest. De VVD bepleitte controle door mystery guests, maar dat idee werd niet overgenomen. Er werd wel een speciaal politieteam geformeerd.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement