Minister De Jonge in Arnhem onder de indruk van technologische foefjes voor mensen met een beperking

videoARNHEM - Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport kijkt woensdag zijn ogen uit in de broedplaats van technologische foefjes voor mensen met een beperking en ouderen tijdens een bezoek aan Academy Het Dorp in Arnhem.

Tijdens dit twee uur durende bezoek geeft hij eerlijk toe dat hij geen held in computerspelletjes is. Toch gaat hij de uitdaging van Matthijs Wits aan. ,,Ik verlies altijd. Ook al ben ik altijd FC Barcelona en is mijn zoon De Graafschap tijdens een voetbalspel, ik leg het loodje”, zegt De Jonge als tijdens een autorace door Wits wordt verslagen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrekkersdebat NOS: ‘Jesse Klaver!’
    video

    Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrek­kers­de­bat NOS: ‘Jesse Klaver!’

    ARNHEM - Het bleef een lange tijd onzeker of politieke kopstukken als Mark Rutte en Lodewijk Asscher naar Arnhem zouden komen voor het landelijke lijsttrekkersdebat van de NOS. Dat vanwege de schietpartij in een tram in Utrecht waarbij maandag meerdere doden en gewonden vielen. Eén voor één druppelden de politici dinsdagavond toch het provinciehuis binnen voor de laatste grote krachtmeting voor de Provinciale Statenverkiezingen.