Het Land van de Markt in de Arnhemse binnenstad, met de huidige lichtmast van Gijs Bakker. Binnenstadsbewoners en -ondernemers zouden graag meer groen op het plein zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Land van de Markt in de Arnhemse binnenstad, met de huidige lichtmast van Gijs Bakker. Binnenstadsbewoners en -ondernemers zouden graag meer groen op het plein zien. © Rolf Hensel

Mogelijk groenere invulling Land van de Markt in Arnhem. ‘Vroegen we 5 jaar geleden al om’

ARNHEM - Het Land van de Markt in het Arnhemse stadshart krijgt mogelijk een groenere invulling. Daarmee zou een lang gekoesterde wens in vervulling gaan van Arnhem 6811, platform voor binnenstadsbewoners. Ook de ondernemers van Platform Binnenstad Arnhem (PBA) zijn voor meer groen. 

0 reacties

  1. José gooit na rampspoed het roer om: ‘Maar ik blijf toch altijd die bakkersvrouw’
    PREMIUM
    Interview

    José gooit na rampspoed het roer om: ‘Maar ik blijf toch altijd die bakkers­vrouw’

    ,,Ik heb een nieuwe carrière”, lacht José van der Meijden, de Arnhemse die velen nog altijd kennen als de markante vrouw van ’t Bakkertje aan de Ruiterstraat in het stadshart. ,,Ik werk tegenwoordig met demente ouderen voor thuiszorgorganisatie Home Instead. Klanten noemt ze de mensen daar. Daar moet ik echt aan wennen. Het is de bedoeling dat je niet zegt waar je woont. Maar bijna iedereen herkent me meteen.”