Volledig scherm
De situatie in Arnhem kort na de aanrijding © Timo Bouman/Persbureau Heitink

Motorrijder laat zijn bijrijder gewond achter na aanrijding

ARNHEM- Na een aanrijding  tussen een auto en een motorfiets op de Sloetstraat in Arnhem is de bestuurder van de motor er vandoor gegaan. Zijn bijrijder liet hij zwaargewond achter.

De aanrijding gebeurde rond 18.00 uur op het kruispunt met de Van Slichtenhorststraat in de wijk Sint Marten. De passagier van de motorfiets raakte bij de aanrijding gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De motorrijder zou er op de zwaarbeschadigde motor vandoor zijn gegaan. De politie is op zoek naar een crossmotor met oranje kap delen. Vermoedelijk staan er RedBull-tekens op de kappen van de motorfiets. Het is niet uitgesloten dat ook de bestuurder van de motorfiets gewond is geraakt bij de aanrijding.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrekkersdebat NOS: ‘Jesse Klaver!’
    video

    Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrek­kers­de­bat NOS: ‘Jesse Klaver!’

    ARNHEM - Het bleef een lange tijd onzeker of politieke kopstukken als Mark Rutte en Lodewijk Asscher naar Arnhem zouden komen voor het landelijke lijsttrekkersdebat van de NOS. Dat vanwege de schietpartij in een tram in Utrecht waarbij maandag meerdere doden en gewonden vielen. Eén voor één druppelden de politici dinsdagavond toch het provinciehuis binnen voor de laatste grote krachtmeting voor de Provinciale Statenverkiezingen.