Volledig scherm
Poster gevecht Rico Verhoeven vs Badr Hari op 21 december 2019 Kickboksen © Glory Kickboxing

Nog geen vergunning voor gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven in GelreDome

ARNHEM - Kickboksorganisatie Glory heeft nog geen vergunning gekregen voor het gevecht van Badr Hari en Rico Verhoeven op zaterdag 21 december in stadion GelreDome. Dat laat een woordvoerder van de gemeente Arnhem desgevraagd weten. 

De vergunning voor het vechtsportgala met de naam ‘Collision 2’ is donderdag aangevraagd, zegt de voorlichter. Volgens hem komt het vaker voor dat evenementen worden aangekondigd, voordat een vergunning is verleend. ,,Maar dat is dan op eigen risico.’’ 

Hoe groot de kans is dat Glory geen vergunning krijgt, is onduidelijk. Daar doet de gemeente geen uitspraken over. Wel is er ‘goed contact’ met Glory en GelreDome en is gesproken over de benodigdheden voor een succesvolle aanvraag, aldus de woordvoerder.

‘Geen probleem’

Marshall Zelaznik, CEO van Glory, verwacht geen problemen. Hij spreekt van een normale gang van zaken. Het is de bedoeling dat de voorverkoop voor het gala in GelreDome, waar zeker 15.000 belangstellenden zich al voor hebben ingeschreven, voor eind juli van start gaat. 

Glory denkt meer dan 20.000 kaarten beschikbaar te kunnen stellen, met een prijs vanaf vermoedelijk vijftig euro.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement