Nynke van der Hauw uit Gendt dingt mee naar de titel Elite Model Look Nederland 2019.
Volledig scherm
Nynke van der Hauw uit Gendt dingt mee naar de titel Elite Model Look Nederland 2019. © Boudewijn Lemmens

Nynke uit Gendt en Helena uit Arnhem in finale van modellenwedstrijd

ARNHEM - De 17-jarige Nynke van der Hauw uit het Betuwse Gendt en de 18-jarige Helena Bader Mendez uit Arnhem staan in de nationale finale van Elite Model Look Nederland 2019. Uit duizenden kandidaten zijn de twee geselecteerd door een internationale jury. 

De twee Gelderse schonen binden op zaterdag 12 oktober in Aalsmeer de strijd aan met zes concurrenten. Ook bij de jongens zijn er acht finalisten. Voorafgaand aan de finale krijgen de zestien kandidaten een uitgebreide training van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid. De presentatie van de avond is in handen van Lieke van Lexmond.

Contract en kans op internationale doorbraak

De winnaars krijgen een contract bij Elite Model Management Amsterdam en plaatsen zich daarnaast voor de grote internationale finale. Talenten uit liefst veertig landen maken dan kans op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van 150.000 euro. 

Helena Bader Mendez uit Arnhem.
Volledig scherm
Helena Bader Mendez uit Arnhem. © Boudewijn Lemmens

Elite Model Look organiseert al 36 jaar de prestigieuze en internationale modellenwedstrijd voor personen tussen de 14 en 26 jaar. Winnaars uit het verleden zijn onder meer Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio en de Nederlandse Lara Stone

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement