Officieren van Justitie balen dat  strafzaken niet op zitting komen. Over een half jaar worden oude zaken geseponeerd, vrezen zij.
Volledig scherm
PREMIUM
Officieren van Justitie balen dat strafzaken niet op zitting komen. Over een half jaar worden oude zaken geseponeerd, vrezen zij. © Persbureau van Eijndhoven

Officieren balen dat strafzaken door corona stilliggen en vrezen dat criminelen vrijuit gaan

ARNHEM - De rechtbanken moeten weer open, vinden officieren van justitie. Anders dreigen tientallen strafzaken te stranden en daders vrijuit te gaan. Dat zeggen bronnen binnen het Openbaar Ministerie Oost-Nederland. 

0 reacties

  1. Zwaaien naar de karavaan van de bevrijding: ‘Airborne Battle Wheels’ trekt massaal publiek bij de ‘Race to the Bridge’

    Zwaaien naar de karavaan van de bevrijding: ‘Airborne Battle Wheels’ trekt massaal publiek bij de ‘Race to the Bridge’

    OOSTERBEEK - Het was weer zwaaien geblazen naar de karavaan van de bevrijding bij de stoet van Airborne Battle Wheels Oosterbeek die zaterdagmiddag als vanouds weer de Airborne Herdenkingen luister bij zette. Ook debutanten Frank de Koning en de jeugdige Lucas Geluk (zie foto) waren er bij. Ze maken deel uit van een groep die zich helemaal gespecialiseerd heeft in de jeeps en ander rollende materiaal van het Amerikaanse leger in de Tweede Wereldoorlog.