Op de prinses van Arnhemse carnavalsclub rust een vloek: ook Petra in het gips

videoARNHEM - Het lijkt zo’n eervolle job, prinses carnaval. Maar wie later dit jaar door het bestuur van de Arnhemse vereniging De Marskoppen wordt gevraagd die taak voor 2020 op zich te nemen, moet serieus de risico’s overwegen alvorens ‘ja’ te zeggen.

Het prinsessenbaantje bij de carnavalsclub uit Elden is immers niet zonder gevaar. Er rust zelfs een vloek op. Die conclusie mag wel worden getrokken nu voor het derde achtereenvolgende jaar de prinses sneuvelde. Na prinses Esther in 2017 (pols) en prinses Lia in 2018 (heup) ging nu ook prinses Petra onderuit. Op weg naar haar werk aan de Kemperbergerweg moest ze in alle vroegte uitwijken voor een hond. De scooter glibberde, viel om en prinses Petra Nies (46) kon haar rechterarm niet meer op of neer bewegen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrekkersdebat NOS: ‘Jesse Klaver!’
    video

    Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrek­kers­de­bat NOS: ‘Jesse Klaver!’

    ARNHEM - Het bleef een lange tijd onzeker of politieke kopstukken als Mark Rutte en Lodewijk Asscher naar Arnhem zouden komen voor het landelijke lijsttrekkersdebat van de NOS. Dat vanwege de schietpartij in een tram in Utrecht waarbij maandag meerdere doden en gewonden vielen. Eén voor één druppelden de politici dinsdagavond toch het provinciehuis binnen voor de laatste grote krachtmeting voor de Provinciale Statenverkiezingen.