Voorzitter Paul van Velp van de Kledingbank voor het voormalige graan- en zadenpakhuis aan de Veilingstraat. ,,Hier mogen we voorlopig blijven. Geweldig, maar permanente huisvesting is beter. Nu zitten in feite permanent op de schopstoel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Paul van Velp van de Kledingbank voor het voormalige graan- en zadenpakhuis aan de Veilingstraat. ,,Hier mogen we voorlopig blijven. Geweldig, maar permanente huisvesting is beter. Nu zitten in feite permanent op de schopstoel.” © Rolf Hensel

Opluchting bij Kledingbank Arnhem: organisatie toch niet dakloos

De Kledingbank hing de afgelopen maanden gedwongen verhuizing boven het hoofd. De organisatie moet wijken voor nieuwe woningen aan de Nieuwe Kade in Arnhem. Maar er is iets op gevonden.

0 reacties

 1. Bedrijven protesteren tegen huisvesting Kledingbank en andere winkels op ‘laatste industriegrond Arnhem’
  PREMIUM

  Bedrijven proteste­ren tegen huisves­ting Kleding­bank en andere winkels op ‘laatste industrie­grond Arnhem’

  De Stichting Arnhemse Bedrijventerreinen (StAB) keert zich tegen de mogelijke komst van kleding-, voedsel- en spullenbanken en kringloopwinkel 2Switch naar bedrijventerrein Het Broek. De belangenorganisatie stelt in een brandbrief aan de gemeenteraad dat deze schaarse grond gereserveerd moet blijven voor industrie. De politiek krijgt het dringende advies een andere plek in de stad te zoeken.
 2. Hyena’s, stokstaartjes, een luiaard, bij Ruben lopen ze allemaal rond, maar hoelang mag dat nog?
  PREMIUM
  met video

  Hyena’s, stokstaart­jes, een luiaard, bij Ruben lopen ze allemaal rond, maar hoelang mag dat nog?

  Stokstaartjes, otters, hyena’s, een zebra, een luiaard en sinds kort ook een wallaby die opdook op een Nijmeegs festival. Elstenaar Ruben Marsman bouwt al tien jaar in stilte aan zijn eigen Ark van Noach. Toch dreigt er gevaar voor zijn privédierenpark. Veel exotische zoogdieren staan per 1 januari op een ‘zwarte lijst’. Moet Ruben afscheid van ze nemen? Hij piekert er niet over.
  Elst