Volledig scherm
De auto is verwoest. © Roland Heitink

Opnieuw auto uitgebrand in Arnhem, mogelijk brandstichting

ARNHEM - Opnieuw is er een auto uitgebrand in Arnhem-Zuid. De wagen die geparkeerd stond op de Paardebloemstraat stond woensdagmorgen rond 05.15 uur in brand. 

Twee nachten geleden was het ook al raak in Arnhem. Toen overleefden twee auto's aan het Bergse Hoofd de brand niet en liep een derde voertuig ook grote schade op. 

Bij de brand van woensdagmorgen hebben brandweerlieden het vuur snel geblust. Desondanks is de schade groot en kan de auto als verloren worden beschouwd. De brand ontstond aan de voorkant. Twee andere geparkeerde voertuigen hebben brandschade opgelopen.

De politie sluit brandstichting niet uit. 

In onderstaande kaart de autobranden voor zover bij ons bekend sinds het begin van 2018. Toont de kaart niet goed in de app, klik dan hier voor de desktopversie.

  1. Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenleving’
    PREMIUM

    Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenle­ving’

    ARNHEM - Haar hele woonkamer in de Arnhemse wijk Schuytgraaf ademt Melissa. De kaars op tafel met haar portret draagt de tekst: ‘Uit ons leven, niet uit ons hart'. In de kast staat een grote foto en aan de wand hangt een geschilderd portret van de selfie die Melissa Ulrich ooit maakte. Een lachend onbezorgd gezicht, liggend in het gras. ,,Die heeft ze gemaakt in de Efteling op 5 mei 2006. Nog geen drie weken later was ze dood, vermoord", zegt moeder Madelein Weyling.