Volledig scherm
Tim Knol gaat optreden in Blueband-bajes. © ANP

Optreden Tim Knol in Blueband-bajes

ARNHEM - Zanger Tim Knol gaat in navolging van Johnny Cash optreden in de gevangenis. Op dinsdag 15 oktober staat hij op het podium van de penitentiaire inrichting Arnhem-Zuid, beter bekend als de Blueband-bajes. 

Knol zal niet alleen zijn eigen repertoire ten gehore brengen, maar ook een speciaal nummer dat is geschreven door een gedetineerde.

 Het zogeheten Exodus-concert is de afsluiting van de jaarlijkse gedichtenwedstrijd voor gedetineerden of ex-gedetineerden. Het winnende gedicht heeft Knol op muziek gezet en zal hij volgende week zingen. 

Uitzending

Exodus Nederland is een landelijke organisatie die ex-gedetineerden, gedetineerden en hun familie opvangt en begeleidt. KRO-NCRV zendt het Exodusconcert van Tim Knol uit op maandag 21 oktober in het programma Volgspot op NPO 5.

  1. Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

    Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbe­strij­ding

    ARNHEM - Na vijf kleinschalige gala’s op diverse plekken in Arnhem heeft Jeroen Muller met zijn Stichting Events2Cancer nu de schouders gezet onder een heus concert. Op zaterdag 26 oktober vindt in de Parkzaal van Musis (capaciteit 1.700 staanplaatsen) voor de eerste keer Music2Cancer plaats, met optredens van onder meer Waylon, Romy Monteiro en Niels Geusebroek. De opbrengst gaat zoals altijd naar KWF Kankerbestrijding.