Marco Willemsen met zijn honden, de ochtend nadat er 's nacht brand uitgebroken is in zijn woning aan de Rozemarijstraat. Rechts op de foto Lizzy, de zes maanden oude Amerikaanse Stafford.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Willemsen met zijn honden, de ochtend nadat er 's nacht brand uitgebroken is in zijn woning aan de Rozemarijstraat. Rechts op de foto Lizzy, de zes maanden oude Amerikaanse Stafford. © Gerard Burgers

Piepjonge Lizzy ontpopt zich tot ware heldin en redt gezin bij woningbrand: ‘Ze bleef maar blaffen’

Zes maanden oud is ze pas. Toch ontpopte Lizzy zich in de nacht van zondag op maandag tot een ware heldin. De piepjonge Amerikaanse Stafford wekte met aanhoudend geblaf haar baasje, nadat in huis brand uitbrak

0 reacties

 1. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
  Lezers over
  39

  Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

  De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.