De kruising Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad (de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen) waar Deborah (inzet) werd aangereden.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad (de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen) waar Deborah (inzet) werd aangereden. © Gerard Burgers/eigen foto

‘Respectloze’ man die Deborah zwaargewond achterliet na aanrijding op snelfietspad moet half jaar de cel in

ARNHEM -  De 33-jarige man uit Huissen die een jaar geleden op het RijnWaalpad de Arnhemse Deborah (34) op haar fiets aanreed en haar vervolgens zwaargewond achterliet, is dinsdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van een half jaar.

4 reacties

 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Altijd weer die kult strafjes...
 • van Wingerden

  1 jaar geleden
  Vreemd dat je de verdachte kennelijk niet kunt verplichten bij de rechtzaak aanwezig te zijn. De man schijnt het niet te raken wat hij een ander aan doet. Dat roept de wens van vergelding op. Half jaar cel vind ik weinig gezien de duur van het leed van zijn slachtoffer.
 • H.A.Z van.loenen

  1 jaar geleden
  Dit moet zwaarder gestraft worden zij is nog steeds aan het revalidatie en een trauma er aan overgehouden 18 maanden voor het rijden zonder rijbewijs door rijden na aanrijding 12 maanden en levenslang rij ontzegging
 • ron masson

  1 jaar geleden
  veel te weinig. maar helaas gaat dat zo in dit kikkerlandje.