Volledig scherm
De Jeugdland Roofvogelshow in 2017. Dit keer is het evenement binnen. © Marina Popova

Roofvogelshow Jeugdland vanwege verwacht slecht weer naar binnen verplaatst

VideoARNHEM - Jeugdland sluit donderdagmiddag de zomervakantie af met de inmiddels traditionele roofvogelshow, maar die wordt dit keer binnen gehouden. In verband met het verwachte slechte weer wijkt Jeugdland uit naar sporthal 4 van Sportcentrum Valkenhuizen aan de Beukenlaan in Arnhem. 

Na een zomer vol activiteiten, en bouwdorpen in de Zuid-Arnhemse wijken Rijkerswoerd en De Laar, zit de zomer er bijna op voor Jeugdland, dat deze week de laatste instuif had, in Schuytgraaf. Daar doen zo’n 260 kinderen aan mee. ,,Een drukte van jewelste”, zegt Jeugdland-coördinator Henriëtte Verhoeven.  

Tijdens de roofvogelshow krijgen bezoekers allerhande informatie over de vogels. Tijdens de show vliegen de dieren zo laag over het publiek dat de luchtverplaatsing van de vleugels voelbaar is. Als sluitstuk van de middag kunnen bezoekers met de vogels op de foto gaan.

De show ‘voor jong en oud’, is voor iedereen toegankelijk, is van 14.00 tot 15.30 uur. Een kaartje kost drie euro, bezitters van een Jeugdland Vakantie Paspoort betalen twee euro. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement