Volledig scherm
Schoorsteenbrand in Arnhem © Persbureau Heitink

Schoorsteenbrand in Arnhem snel onder controle

ARNHEM - Een schoorsteenbrand zorgde voor veel bekijks aan de Bakenbergseweg in Arnhem zaterdagavond rond half elf. De schade is beperkt gebleven. Er zijn geen gewonden gevallen.

De bewoners van het vrijstaande huis merkte rook op in de woonkamer en belden de brandweer, omdat niet duidelijk was waar de rook vandaan kwam. Toen die erbij kwamen, bleek het te gaan om een schoorsteenbrand.

De brandweer heeft de schoorsteen schoon gemaakt en de woning nog gecontroleerd op koolstofmonoxide.

De brandweer was met meerdere wagens uitgerukt, omdat het om een woning in het buitengebied ging. Dit was uiteindelijk niet nodig.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er komt een lijmpoging die de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders moet oplossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en - avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de SP aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.