De eerste steunpilaar die verdere problemen met het tunneldak van de toegang naar Parkeergarage Centraal in Arnhem moet voorkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste steunpilaar die verdere problemen met het tunneldak van de toegang naar Parkeergarage Centraal in Arnhem moet voorkomen. © Gerard Burgers

‘Schuldige’ onvindbaar; Gemeente Arnhem gaat afbrokkelende tunnel zelf maar repareren

ARNHEM - Het is ook na drie jaar niet duidelijk  geworden welke aannemer de fout maakte waardoor er in augustus 2017 brokken beton vielen uit het plafond van de ingang van Parkeergarage Centraal in Arnhem. Nu gaat de gemeente het maar oplossen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Helena (87) uit Arnhem overleefde bloedbad in Indië na de 'bevrijding’: ‘Ik kan niet meer slapen in het donker’
    PREMIUM

    Helena (87) uit Arnhem overleefde bloedbad in Indië na de 'bevrijding’: ‘Ik kan niet meer slapen in het donker’

    ARNHEM Het einde van de Tweede Wereldoorlog bracht geen vrede in Nederlands Indië. De afslachting van de Nederlanders en Indische Nederlanders door losgeslagen moordbendes in de beruchte periode van de Bersiap staat Helena (87) voor altijd op het netvlies gegrift. ,,Ik kan nog altijd niet slapen in het donker. Dan zie ik de wreedheden en de beelden van de lijken weer voor me.”