Consonni Chiara uit Italië komt als eerste over de meet in de etappe Nijmegen-Arnhem van de Boels Ladies Tour 2019. In 2020 kon de race vanwege de coronapandemie niet doorgaan.
Volledig scherm
Consonni Chiara uit Italië komt als eerste over de meet in de etappe Nijmegen-Arnhem van de Boels Ladies Tour 2019. In 2020 kon de race vanwege de coronapandemie niet doorgaan. © Cor Vos

Simac Ladies Tour start in Ede; heuvels Posbank en Arnhem scherprechter in laatste etappe

EDE/ARNHEM/RHEDEN/GENNEP - De Simac Ladies Tour voert de renners dit jaar van Ede naar Arnhem. Op de Veluwe wordt op 24 augustus een proloog verreden van 2,4 kilometer, en vijf dagen later zijn onder meer de heuvelse van de Rhedense Posbank het decor van de laatste etappe, die van start gaat in Arnhem.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.