Volledig scherm
PREMIUM
Stadhuis Arnhem met Eusebiuskerk. Op de voorgrond de zaal van de gemeenteraad. © DG

Stadhuis Arnhem gaat voor miljoenen euro’s op de schop

ARNHEM - Het stadhuis in de Arnhemse binnenstad wordt gemoderniseerd. Halverwege dit jaar komt de gemeente met een verbouwingsplan. Eerste berekeningen wijzen uit dat daarvoor zo’n 22 miljoen euro nodig is.   

De gemeente bezint zich al  enige jaren op de eigen huisvesting, nu de organisatie in de loop der tijd flink is ingekrompen. Dat is onder meer het gevolg van het verzelfstandigen van sommige taken en van het regionaal organiseren van andere diensten. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrekkersdebat NOS: ‘Jesse Klaver!’
    video

    Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrek­kers­de­bat NOS: ‘Jesse Klaver!’

    ARNHEM - Het bleef een lange tijd onzeker of politieke kopstukken als Mark Rutte en Lodewijk Asscher naar Arnhem zouden komen voor het landelijke lijsttrekkersdebat van de NOS. Dat vanwege de schietpartij in een tram in Utrecht waarbij maandag meerdere doden en gewonden vielen. Eén voor één druppelden de politici dinsdagavond toch het provinciehuis binnen voor de laatste grote krachtmeting voor de Provinciale Statenverkiezingen.