De Whemedreef (links) in Malburgen-Oost is onderwerp van discussie. Er zal worden gebouwd, maar over de manier waarop lopen de meningen uiteen.
Volledig scherm
De Whemedreef (links) in Malburgen-Oost is onderwerp van discussie. Er zal worden gebouwd, maar over de manier waarop lopen de meningen uiteen. © DG

Te weinig tijd: besluit over bouwplan Whemedreef in Malburgen drie weken uitgesteld

ARNHEM - De vraag wat er wordt gebouwd langs de Whemedreef in Malburgen-Oost blijft nog even onbeantwoord. De Arnhemse gemeenteraad zou er woensdagavond een knoop over doorhakken, maar moest dat besluit door tijdgebrek uitstellen tot 16 juni.

  1. Theo de Rijk (53) kocht een kerk in Arnhem, maar hij is geen ‘geldbeluste wolf’: ‘Ik moet verliefd zijn op een gebouw’
    PREMIUM

    Theo de Rijk (53) kocht een kerk in Arnhem, maar hij is geen ‘geldbelus­te wolf’: ‘Ik moet verliefd zijn op een gebouw’

    Arnhem - Hij heeft volgens de lijst van het Kadaster 51 pandjes in Arnhem, maar het zijn er waarschijnlijk meer. Theo de Rijk is investeerder. Daar is hij ruim 25 jaar geleden mee begonnen. Hij zat in de autowereld, net als zijn vader. Leaseauto’s opkopen en exporteren. Toen leasemaatschappijen zelf de auto’s gingen verhandelen, ging hij verder kijken.