De Whemedreef (links) in Malburgen-Oost is onderwerp van discussie. Er zal worden gebouwd, maar over de manier waarop lopen de meningen uiteen.
Volledig scherm
De Whemedreef (links) in Malburgen-Oost is onderwerp van discussie. Er zal worden gebouwd, maar over de manier waarop lopen de meningen uiteen. © DG

Te weinig tijd: besluit over bouwplan Whemedreef in Malburgen drie weken uitgesteld

ARNHEM - De vraag wat er wordt gebouwd langs de Whemedreef in Malburgen-Oost blijft nog even onbeantwoord. De Arnhemse gemeenteraad zou er woensdagavond een knoop over doorhakken, maar moest dat besluit door tijdgebrek uitstellen tot 16 juni.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.