Volledig scherm
PREMIUM
Rens Plaschek aan het werk in zijn Studio. © Rolf Hensel

Terug naar analoog: Rens Plaschek heeft zijn Hasselblad afgestoft voor ‘warme’ portretten

ARNHEM - Hij had sinds 2007 geen analoge camera meer aangeraakt. Tot het dit jaar weer begon te kriebelen. De bekende Arnhemse fotograaf Rens Plaschek is terug bij toen. 

Rens Plaschek maakt sinds een paar maanden weer portretten met zijn oude Hasselblad. Het was een stagiaire die hem daartoe inspireerde. In het verwerkingsproces betrekt hij Analoog Studio Arnhem (ASA) voor de ontwikkeling van de negatieven en Willemz fotografie voor het afdrukken van de beelden met een koolstoftechniek. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

    Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbe­strij­ding

    ARNHEM - Na vijf kleinschalige gala’s op diverse plekken in Arnhem heeft Jeroen Muller met zijn Stichting Events2Cancer nu de schouders gezet onder een heus concert. Op zaterdag 26 oktober vindt in de Parkzaal van Musis (capaciteit 1.700 staanplaatsen) voor de eerste keer Music2Cancer plaats, met optredens van onder meer Waylon, Romy Monteiro en Niels Geusebroek. De opbrengst gaat zoals altijd naar KWF Kankerbestrijding.