Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Gerard Verschooten

‘Testlab voor elektrisch rijden kan Arnhem wereldwijde leider maken’

ARNHEM - Het idee van de stichting ElaadNL voor een testcentrum voor elektrische mobiliteit op Arnhems Buiten kan rekenen op lovende reacties. Met name Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is enthousiast.

De HAN heeft nu een al vijftal studenten rond lopen op het voormalige KEMA-terrein. En dat is belangrijk, zegt Ballard Asare van Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise (SEECE). De ingenieurs van de toekomst zitten zo bovenop de ontwikkeling.

Want er verandert op gebied van elektrische mobiliteit zo veel in zo’n hoog tempo dat lesmateriaal bij wijze van spreken al achterhaald is voor de boeken gedrukt zijn. ,,Nu kunnen onze studenten leren terwijl ze doen”, zegt Assare. ,,En straks kunnen ze er werken.”

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zorgkantoor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya
    PREMIUM

    Zorgkan­toor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya

    ARNHEM/ ELST - De bewoners van de voormalige multiculturele zorginstelling Dunya Zorggroep uit Arnhem hoeven niet bang te zijn dat ze op straat terechtkomen als het pand waarin zij verblijven wordt gesloten. Menzis Zorgkantoor heeft geregeld dat er bij erkende zorgaanbieders in Arnhem en omgeving voldoende plekken beschikbaar zijn voor de cliënten met een migratieachtergrond.