De finale is gespeeld, de posters kunnen weg, ook bij Roderik van Veelen, voorzitter van Supportersvereniging Vitesse. ,,We hebben laten zien dat Vitesse leeft als nooit tevoren.”
Volledig scherm
PREMIUM
De finale is gespeeld, de posters kunnen weg, ook bij Roderik van Veelen, voorzitter van Supportersvereniging Vitesse. ,,We hebben laten zien dat Vitesse leeft als nooit tevoren.” © Gerard Burgers

Trots overheerst na verlies in bekerfinale; ‘Vitesse leeft als nooit tevoren’

ARNHEM - Een kater? Nee hoor. Vitesse mag dan zondagavond de bekerfinale hebben verloren van Ajax, als voorzitter Roderik van Veelen van de Supportersvereniging Vitesse ‘the day after’ om zes uur wakker wordt, verkeert hij nog steeds ‘in een soort roes’. ,,Er kwamen allemaal woorden op in m’n hoofd.” Het eerste? ,,Trots.”

0 reacties

 1. De flexwerkplekken van Sam (40) uit Klarenbeek ademen luxe: ‘Dit heb je nog nooit gezien’
  PREMIUM
  video

  De flexwerk­plek­ken van Sam (40) uit Klarenbeek ademen luxe: ‘Dit heb je nog nooit gezien’

  De Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen (40) deed in trendsettende kantoorconcepten. Én in evenementen; corporate top 100-bedrijven kwamen graag bij hem over de vloer. Maar die events zijn voorbij. Een week nadat corona vorig jaar de economie in pauzestand zette, gooide hij het roer om en focuste Verwaijen zich op het ‘kantoor 7.0'. ,,Mindblowing”, volgens hemzelf. Klarenbeek is zijn visitekaartje en klaar. Apeldoorn ook. Arnhem en Spijkenisse komen er aan.
 1. Feyenoordsupporters komen met vuurwerk het stadion binnen
  Play

  Feyenoord­sup­por­ters komen met vuurwerk het stadion binnen

 2. Israël bombardeert huis Hamas-leider
  Play

  Israël bombar­deert huis Ha­mas-lei­der