Volledig scherm
Feestbeesten Festival 2019, met onder anderen Joey Hartkamp. © Erik van 't Hullenaar

Tweede editie FeestBeesten Festival op Stadsblokken in Arnhem

ARNHEM - Het FeestBeesten Festival dat zaterdag werd gehouden op Stadsblokken in Arnhem-Zuid krijgt een vervolg. Wegens gebleken succes - de feesttent was al een week van tevoren uitverkocht - kondigen de Arnhemse broers Joey en Michael Hartkamp een tweede editie aan voor 2020.

Voor dat festival, op zaterdag 23 mei 2020, is de kaartverkoop inmiddels begonnen. Wie zich registreert als ‘Gewaagde Vroege Vogel’ betaalt 15 euro voor een kaartje.

De reguliere prijs voor een toegangsbewijs voor het feest, dat opnieuw op Stadsblokken zal worden gehouden, ligt op 25 euro.

Tijdens de eerste editie van FeestBeesten traden onder meer Snollebollekes, Jannes, Mental Theo en mede-organisator Joey Hartkamp op. Hoe de line-up van het festival er in 2020 zal uitzien, is nog niet duidelijk.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigingen en straatroof in Zevenaar

    OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigin­gen en straatroof in Zevenaar

    ARNHEM/ ZEVENAAR - Oud zeer, nieuw zeer, opgekropte woede, ongeloof en toekomstplannen vlogen maandagochtend kriskras door de rechtszaal in Arnhem. Een 20-jarige Arnhemmer hoorde daar 200 uur werkstraf, 300 dagen voorwaardelijke celstraf en 8 maanden enkelband eisen, vanwege bedreigingen en een vernieling bij zijn moeder in 2017 en een gewelddadige straatroof in maart 2018 op een jongeman in Zevenaar.