Beri Hosiyar begint een vintage online winkel om de wereld een beetje beter te maken. De blouse die ze aanheeft is een voorbeeld van wat je op haar site kunt vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Beri Hosiyar begint een vintage online winkel om de wereld een beetje beter te maken. De blouse die ze aanheeft is een voorbeeld van wat je op haar site kunt vinden. © Gerard Burgers

Van jurist naar vintage kleding-verkoper: het ligt niet ver uit elkaar, vindt Beri uit Arnhem

ARNHEM – Het lijkt een vreemde stap. Van jurist naar eigenaar van een vintage onlineshop. Maar niks is minder waar, zo laat Beri Hosiyar (31) uit Arnhem zien. Ze begon in juni haar online winkel Revalue Fashion, waar ze ‘pre-loved’ kleding aanbiedt.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.