Herdenkplek voor de doodgestoken Doesburger. Archieffoto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Herdenkplek voor de doodgestoken Doesburger. Archieffoto ter illustratie. © DG

Verdachte van doden nieuwe vriend van zijn ex trilt over zijn hele lichaam: ‘Hij heeft enorme spijt’

Hij was boos en gefrustreerd omdat zijn ex, met wie hij een zoontje heeft, zo makkelijk haar leven weer leek op te kunnen pakken met een nieuwe vriend. Hij ging afgelopen mei naar haar woning om met haar te praten. Maar toen hij daar onverwachts de nieuwe vriend zag staan, knapte er iets. Hij pakte een mes uit de keuken en stak hem diep in zijn buik.

2 reacties

  • Eric Moll

    2 jaar geleden
    Een 'ontwikkelingsstoornis' maakt hem 'verminderd toerekeningsvatbaar'. Dit zijn mensen die niet/slecht met emotie om kunnen gaan, dergelijk gedrag met regelmaat vertonen, maar omdat de schade erna meestal beperkt blijft, volgt geen behandeling, laat staan arrestatie en vervolging. Zijn de emoties te groot, kunnen catastrofale gebeurtenissen volgen. Een samenleving als de onze zal (helaas) geconfronteerd blijven worden met ontsporingen van gestoorden, omdat we ze niet opsporen en vastzetten.
  • Andy Van Werven

    2 jaar geleden
    Nou ik zal ook boos worden als mij vrouw mij verteld niet verder te willen gaan en als ik die vriend voor mijn deur staat te wachten op haar dan was ik ook niet goed van geworden dat is mensenlijk dat gebeurd gewoon ook al wil je het niet ik heb het wel eens mee gemaakt