Verwondering in Park Angerenstein in Arnhem: hoe kan het lijk pas ’s middags worden ontdekt?

VideoARNHEM - Om 11.10 uur liep Bianca van Berkel nog langs de plek toen ze de hond uitliet. ,,Toen heb ik niks gezien.” Omstreeks 12.30 uur was dat anders: in de vijver achter de villa in het Arnhemse park Angerenstein lag het stoffelijk overschot van een man, van wie een politieagent meldt dat hij is geboren in 1968.

Volledig scherm
Hulpverleners halen het lijk uit de vijver in Arnhem. © Persbureau Heitink

Het slachtoffer zou het eerst zijn gezien door iemand die de hond uitliet. Volgens Ad Wynia was het een meisje uit de buurt. Dat belde direct de hulpdiensten via 112, waarna de brandweer met meerdere wagens en een bootje uitrukte. 

,,Ik was net even weg en ben naar huis gesneld toen ik het bericht hoorde.” Wynia woont vlak bij de vindplaats van het lijk, in het koetshuis naast de in het park gelegen villa.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Mijn vrienden komen hier niet meer’. Schoonmaak gewenst in getto Geitenkamp
    PREMIUM

    ‘Mijn vrienden komen hier niet meer’. Schoonmaak gewenst in getto Geitenkamp

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”