Landgoed Vrijland in Schaarsbergen, bij Arnhem, lijkt wel een goed bewaard geheim. Het terrein ligt officieel aan de Koningsweg, maar de toegang is aan de Hoenderloseweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Landgoed Vrijland in Schaarsbergen, bij Arnhem, lijkt wel een goed bewaard geheim. Het terrein ligt officieel aan de Koningsweg, maar de toegang is aan de Hoenderloseweg. © Rolf Hensel

Veteranenlandgoed Vrijland is een goed bewaard geheim: ‘Ik zou hier wel uitgestrooid willen worden’

JUBILEUMARNHEM - Ten noorden van Arnhem ligt al 25 jaar een schitterend cadeau voor Nederlandse veteranen. Alleen weten weinigen dat. Stichting Veteranen Landgoed Vrijland wil daar verandering in brengen.

Landgoed Vrijland in Schaarsbergen, bij Arnhem, lijkt wel een goed bewaard geheim. Het terrein ligt officieel aan de Koningsweg, maar de toegang is aan de Hoenderloseweg. Een 'huisnummer' ontbreekt. Als je even niet oplet, rijd je er zo aan voorbij. Pas bij de hoofdingang van Vrijland geeft een groot bord tekst en uitleg over het Veteranenlandgoed.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement