Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Blauwe Maan

Vier volwassen mannen zien geen kwaad in seks met 14-jarig, weggelopen meisje: ‘Zij was nog meer in de stemming dan ik’

ARNHEM ,,Vier volwassen mannen die voor eigen genot een meisje van 14 jaar hebben gebruikt en misbruikt, om haar daarna af te leveren aan de volgende.” Het OM had maandag op de Arnhemse rechtbank geen goed woord over voor de vier verdachten van ontucht met een minderjarig kind uit Arnhem.

14 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind het buitengewoon smerig wat die volwassenen met een kind hebben gedaan,het gaat er niet Of zij het goed vond ,het gaat er om dat je op een ongelooflijke smerige manier een minderjarige hebt verkracht,het zal je vader maar zijnde die smerige en walgelijke streken uithaalt
 • Marianne Klaasen

  1 maand geleden
  Dit soort wantoestanden krijg je meer en meer. En dit enkel en alleen omdat de rechters liever weg kijken bij dit soort problemen. Ze hadden sowieso mee moeten laten wegen uit welke nare huiselijke situatie die meisje kwam en dan vervolgens zo wordt misbruikt. Deze gasten horen verplicht te worden opgesloten en daarnaast hele hoge boetes te betalen. En ja, de reden waarom er geen initialen bij staan, dat zegt mij genoeg in welke hoek we de daders moeten zoeken.
 • Roy Wesselink

  1 maand geleden
  Die mannen moeten TBS met zulke opmerkingen En dan vinden ze het gek dat vaders eigen rechter gaan spelen
 • H de Vries

  1 maand geleden
  Waarom lees je tegenwoordig net zoals vroeger in rechtbankverslagen in de krant, nooit meer de voornaam en de eerste letter van de achternaam van de verdachten? Dan ging het altijd om verdachte Johan de B., of Stafan O. Waarom nu niet meer?
 • D.J. Pater

  1 maand geleden
  Wat een hel moet dit zijn geweest voor dit meisje. En dan een schadevergoeding van 1500 per persoon. Wat is dat voor belachelijk laag bedrag, meneer of mevrouw de rechter? Bij een hondenbeet krijg je minimaal 3500 euro letselschade toegewezen. Dat weet ik uit eigen ervaring binnen ons gezin. Laat die mannen minimaal 5000 euro per persoon betalen aan dat meisje. Wat leven we toch in een softe samenleving.