Yilmaz Wagendorp (l) kijkt met voetbalvrienden Menno (m) en Remco Inkenhaag bij gebrek aan stadionbezoek op de televisie naar de voetbalwedstrijden van Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Yilmaz Wagendorp (l) kijkt met voetbalvrienden Menno (m) en Remco Inkenhaag bij gebrek aan stadionbezoek op de televisie naar de voetbalwedstrijden van Vitesse. © Gerard Burgers

Vitesse-fans behelpen zich bij gebrek aan stadion met de tv: ‘Wég titel!’

ARNHEM - Juist nu Vitesse meedoet om de koppositie mogen supporters het stadion niet in. De diehard fans zitten noodgedwongen voor de buis en De Gelderlander mag zaterdagavond meekijken. 

 1. Sinterklaas-voorstelling in Stadstheater Arnhem is een feest voor kind én artiest

  Sinter­klaas-voorstel­ling in Stadsthea­ter Arnhem is een feest voor kind én artiest

  ARNHEM - Geen echte intocht dit jaar. En nog altijd heisa rond zwarte piet. Maar is Sinterklaas daarmee definitief op weg naar de uitgang? Nee. Sinterklaas leeft nog altijd. Wie er zaterdagmiddag bij was in Stadstheater Arnhem, waar zangeres Ageeth de Haan en gitarist Frans Groen drie keer achter elkaar hun liedjesshow ‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ opvoerden, kan geen andere conclusie trekken.
 1. Ravage in ondergespoten huis in Kampen, echtpaar tot na kerst elders
  Play

  Ravage in ondergespo­ten huis in Kampen, echtpaar tot na kerst elders

 2. Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer
  Play

  Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement