De herinneringen aan de grote successen die Marco Borsato vierde in GelreDome zijn weggehaald, vanwege de affaire rond seksueel grensoverschrijdend gedrag bij televisietalentenjacht ‘The Voice of Holland’.
Volledig scherm
PREMIUM
De herinneringen aan de grote successen die Marco Borsato vierde in GelreDome zijn weggehaald, vanwege de affaire rond seksueel grensoverschrijdend gedrag bij televisietalentenjacht ‘The Voice of Holland’. © Beeldbewerking DG

‘Walk of Shame’? Verdeeldheid over verwijderen eerbetoon aan Marco Borsato bij GelreDome

ARNHEM - De actie van GelreDome om het eerbetoon aan zanger Marco Borsato bij de hoofdingang weg te halen en af te plakken, leidt tot verdeeldheid onder lezers van De Gelderlander. ‘Terecht, respect voor de beslissing’, schrijft iemand. De term ‘Walk of Shame’valt. Maar de meeste reacties zijn afkeurend: ‘Dit is een moderne heksenjacht’.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.