De herinneringen aan de grote successen die Marco Borsato vierde in GelreDome zijn weggehaald, vanwege de affaire rond seksueel grensoverschrijdend gedrag bij televisietalentenjacht ‘The Voice of Holland’.
Volledig scherm
PREMIUM
De herinneringen aan de grote successen die Marco Borsato vierde in GelreDome zijn weggehaald, vanwege de affaire rond seksueel grensoverschrijdend gedrag bij televisietalentenjacht ‘The Voice of Holland’. © Beeldbewerking DG

‘Walk of Shame’? Verdeeldheid over verwijderen eerbetoon aan Marco Borsato bij GelreDome

ARNHEM - De actie van GelreDome om het eerbetoon aan zanger Marco Borsato bij de hoofdingang weg te halen en af te plakken, leidt tot verdeeldheid onder lezers van De Gelderlander. ‘Terecht, respect voor de beslissing’, schrijft iemand. De term ‘Walk of Shame’valt. Maar de meeste reacties zijn afkeurend: ‘Dit is een moderne heksenjacht’.

  1. Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’
    PREMIUM

    Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’

    Radiostations draaien hun nummers niet meer, televisiestations zeggen de samenwerking op, ze worden ontvriend door collega-sterren en het grote publiek kotst hen uit. Dat beschuldigingen zijn dan ook extreem: van het betasten van minderjarige meisjes tot daadwerkelijke verkrachting. “Allemaal vanuit een machtspositie”, zo klinkt het bij de slachtoffers. Komt het na de ‘The Voice Holland’-onthullingen ooit nog goed met de eens zo glanzende carrières van Ali B en Marco Borsato? “Elk woord is er nu één te veel.”