Wethouder Jan van Dellen (midden) beheert op het Arnhemse stadhuis ook de portefeuille sport. Daardoor was hij onlangs aanwezig bij de ingebruikname van een bootcampparcours in park Immerloo.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Jan van Dellen (midden) beheert op het Arnhemse stadhuis ook de portefeuille sport. Daardoor was hij onlangs aanwezig bij de ingebruikname van een bootcampparcours in park Immerloo. © Rolf Hensel

Wethouder Jan van Dellen over onderzoek naar discriminatie op werkvloer gemeente Arnhem: ‘Ik heb dingen gemist, ik was niet scherp genoeg’

ARNHEM - Wethouder Jan van Dellen lag woensdagavond zwaar onder vuur in de Arnhemse gemeenteraad omdat hij een onderzoek naar de diversiteit van het personeelsbestand bij de gemeente niet met de volksvertegenwoordigers had gedeeld. Een motie van afkeuring kwam er net niet.

0 reacties

 1. Er is één ding waar ik in 2021 reikhalzend naar uitkijk: Het referendum

  Er is één ding waar ik in 2021 reikhal­zend naar uitkijk: Het referendum

  Er is één ding waar ik in 2021 reikhalzend naar uitkijk. Er is sprake van gepopel. Werkelijk, ik sta te popelen. Voor het pebliciet. De volksraadpleging. Het referendum. Mijn eeuwige dank gaat uit naar de SP, de partij die uit een volstrekt triviaal object als een afvalcontainer een referendum heeft weten te peuren. De wereld staat in brand en wij mogen ons in maart buigen over de vraag hoe groot onze afvalzakken mogen zijn.
 1. Bejubeld, verguisd én hersteld: de grasmat van PEC Zwolle
  Play

  Bejubeld, verguisd én hersteld: de grasmat van PEC Zwolle

 2. Flinke rookontwikkeling bij brand die garage Putten verwoest
  Play

  Flinke rookontwik­ke­ling bij brand die garage Putten verwoest