De achterzijde van de voormalige Scholengemeenschap Mariëndaal op de hoek van de Heijenoordseweg en Amsterdamseweg in Arnhem. Sloop van het omvangrijke gebouw tussen de bomen biedt kansen voor woningbouw op een bijzondere plek, stellen ontwikkelaars.
Volledig scherm
PREMIUM
De achterzijde van de voormalige Scholengemeenschap Mariëndaal op de hoek van de Heijenoordseweg en Amsterdamseweg in Arnhem. Sloop van het omvangrijke gebouw tussen de bomen biedt kansen voor woningbouw op een bijzondere plek, stellen ontwikkelaars. © Gerard Burgers

Wonen in ‘boskamer’ bij Het Dorp in Arnhem nu al een hit: 900 mensen tonen meteen interesse

ARNHEM Een nieuw woningbouwplan van de ontwikkelaars Trebbe en Leyten aan de rand van de voormalige woongemeenschap voor gehandicapten Het Dorp in Arnhem West is nu al een hit. 

0 reacties

  1. Winkelen op afspraak maakt comeback, maar hoe moest dat ook al weer? En hoe deden we dat in het echt?
    PREMIUM

    Winkelen op afspraak maakt comeback, maar hoe moest dat ook al weer? En hoe deden we dat in het echt?

    ARNHEM - De kans is groot dat het kabinet vanavond aankondigt dat de niet-essentiële winkels een stukje verder open mogen. Wel onder voorwaarden natuurlijk en daarmee maakt het ‘winkelen op afspraak’ zeer waarschijnlijk een comeback. Dit concept kennen we nog van maart vorig jaar, toen het al eens tijdelijk werd ingevoerd. Maar hoe ging dat ook al weer, winkelen op afspraak?