Met de flitsbus automobilisten controleren op appen.
Volledig scherm
Met de flitsbus automobilisten controleren op appen. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Agenten kijken bij nietsvermoedende bestuurders naar binnen vanuit touringcar: duizenden boetes

Duizenden automobilisten zijn de afgelopen maanden betrapt met een telefoon in de hand tijdens het rijden. De politie keek bij nietsvermoedende bestuurders naar binnen vanuit een onopvallende touringcar, die door Brabant en Zeeland reed.

21 reacties

 • j willems

  1 jaar geleden
  ben het er wel mee eens dat er wat aan gedaan moet worden maar niet op deze achterbakse manier
 • Gijs Kasius

  1 jaar geleden
  en toch blijf ik me afvragen waar het nu om gaat! verkeersveiligheid of geld binnenharken! lijkt mij het laatste want bij voldoende zichtbare inzet zullen ze weinig meer ophalen. Zolang wij werkenden niet gaan inzien dat van hoog tot laag de overheid bezig is zichzelf te verrijken zullen we steeds meer niets producerende mee-eters tussen ons vinden die worden aangestuurd door nog grotere zakkenvullers en politicy die van productief werken nog nooit gehoord hebben.
 • Peter Lintenbrink

  1 jaar geleden
  Perfecte actie. Niets mis mee.
 • Dik Vriezekolk

  1 jaar geleden
  nog een puntje.. In een touringcar is een gordel verplicht.
 • Stefan Ramon

  1 jaar geleden
  die telefoons in het verkeer, mensen leren het maar niet. Naast meer handhaving zou ik zeggen 1e x boete 500,-, 2e x 1000,- en word je vaker betrapt 2500,- boete en inbeslagname telefoon ofzo. Misschien dat mensen het dan leren. Geldt ook voor laptop op schoot, make up doen terwijl je op de snelweg rijdt etc. In het verkeer is geen plek voor wat anders dan alleen het verkeer.