Automobilisten moeten betalen voor elke gereden kilometer, ook als het buiten Nederland is

Rekeningrijden in 2030Automobilisten moeten vanaf 2030 gaan betalen voor elke kilometer, waar of op welk tijdstip ze die ook rijden. Ook in het buitenland gereden kilometers tellen dan mee. Dat is het plan dat het kabinet voor ogen heeft met rekeningrijden.

28 reacties

 • T Westerink

  1 maand geleden
  De burger met een E auto of kleine zuinige auto wordt weer extra gestraft. Een vw up met 10.000km per jaar gaat maar liefst €500,00 per jaar meer betalen. De vieze graaiers in Den Haag.
 • marjan drenth

  1 maand geleden
  Drama plannen. Niets van de gedachte om het milieu te dienen. Ordinair burgers plukken om verkeerd beleid te compenseren. De voorbeelden zien we dagdagelijks. Deze regering is er niet meer voor burgers.Toppunt is de gedachte om de km in het buitenland zelfs te belasten. En dan uiteraard de buren niet. Vertrekken dat is beter, dan kunnen uitgeprocedeerde gelukszoekers weer jaren blijven. Pijnlijk wat een knoeiers daar in Den Haag. Hoe komt het toch dat mensen extremer worden ?
 • wilma aalvanger

  1 maand geleden
  Weer bedacht door mensen achter een bureau, voor wie het reizen met openbaar vervoer eenvoudig is. Er is een hele grote groep mensen, die voor hun werk, of het al doen van boodschappen afhankelijk is van de auto, die niet door de baas wordt betaald. Veel mensen zullen vereenzamen, omdat een bezoek aan gen te duur wordt.
 • Frank Remie

  1 maand geleden
  Tjonge, die lui in Den Haag, weten toch weer de hardwerkende burger geld af te troggelen, als die straks met of zonder kinderen vakantie in het buitenland willen vieren met hun eigen auto, caravan, tent of camper. Het is van de zotte hoe dit kabinet de gewone burger in een dwangbuis perst met zijn regeltjes. Repressief klimaat in deze schijndemocratie
 • MVV Vaart

  1 maand geleden
  Auto huren in Duitsland of Polen en lekker mee gaan rijden