De collectie wagens vertelt ook vooral het verhaal van Van Stippent zelf. De ‘selfmade miljonair’ begon als kind met het wassen van de auto’s van familieleden en bouwde van daaruit het Stipt-concern op.
Volledig scherm
PREMIUM
De collectie wagens vertelt ook vooral het verhaal van Van Stippent zelf. De ‘selfmade miljonair’ begon als kind met het wassen van de auto’s van familieleden en bouwde van daaruit het Stipt-concern op. © Bert Jansen/DCI Media

‘Autopoetsmiljonair’ Rick (30) opent museum: ‘Attractie voor autoliefhebbers’

Met videoHet bedrijfspand dat ‘autopoetsmiljonair’ Rick van Stippent (30) woensdag heeft geopend, is een werkplaats, winkel én museum ineen. Het ligt pal langs de A2 in het Brabantse Best. ,,Elke autoliefhebber kan gewoon binnenlopen.”

  1. U wilt uw niet-elektrische auto ‘opladen’ met een touw, mag dat?
    PREMIUM
    Update

    U wilt uw niet-elektri­sche auto ‘opladen’ met een touw, mag dat?

    Sommige automobilisten proberen van alles om toch een parkeerplekje te bemachtigen. Zo dacht de bestuurder van een Volvo in Middelburg slim te zijn door een touw te gebruiken op een parkeerplaats voor elektrische auto's, waardoor het leek alsof zijn voertuig aan het opladen was. Opmerkelijk, creatief, lollig en geniaal: de post van Middelburgse handhavers hierover zorgt voor hilariteit op sociale media.