Boer maakt korte metten met foutparkeerder: auto én automobilist omver gegooid

VIDEOJe auto parkeren voor de toegangsweg tot landbouwgrond? Dat is geen goed idee, blijkt uit een video uit het Britse dorpje Barnard Castle dat de afgelopen 24 uur viraal ging op sociale media. De eigenaar van het stuk grond stapte furieus in zijn shovel en maakte korte metten met de auto én de automobilist.

2 reacties

  • Johannes Wallet

    2 maanden geleden
    Terechte actie, doch, ga het recht niet in eigen hand nemen, niet op de stoel van de rechter gaan zitten. Leuk geschreven door mij maar heb ongeveer hetzelfde probleem als de landbouwer, heb parkeerpaal geplaats op mijn inrit waar buren ongevraagd hun auto parkeerden zonder overleg, zelf naar buren moest om netjes te vragen hun auto te verwijderen omdat ikzelf er niet uit of in kon rijden, stoppen sloegen bij mij ook door, nu grote ruzie met mij buren die mij nu zien als ASO-figuur.
  • henk hartog

    2 maanden geleden
    BIJ EEN BOER moet je nooit mee gaan spotten, dit is logisch. Het zijn HARDWERKENDE mensen die eten op jouw Bord neerleggen, ze werken keihard, geef respect, dan krijg je dit terug... Géén Boer, géén Eten.. Simpel. Respect voor de Boeren