Volledig scherm
© Youtube

Hond rijdt camper het meer in

Een Dalmatiër heeft in Amerika een reusachtige camper in een meer geparkeerd. De hond zette de camper in de achteruitversnelling, waarna deze al snel onder water stond.

Afgelopen weekend sleepte de enthousiaste visser Eric Jackson zijn boot naar Lake Sam Rayburn om te oefenen voor een vistoernooi. De inwoner van Tennessee had voor de reis zijn twee jaar oude  Dalmatiër met de naam Bodi meegenomen in de camper die de boot trok.

Volledig scherm

Net toen Jackson de achter zijn camper hangende boot wilde loskoppelen, zette Bodi het voertuig in zijn achteruitversnelling. De gebeurtenis werd gefilmd vanaf twee verschillende locaties omdat een bedrijf net aan het filmen was met nieuwe camerabehuizingen voor vissersboten. Op de opnames is Bodi duidelijk te zien terwijl hij op de bestuurdersstoel zit.

Volledig scherm
© Youtube

De camper is zwaar beschadigd door het water. In de video wordt gemeld dat er geen honden gewond zijn geraakt tijdens het maken van de video, maar dat dit na afloop van de opnames wél is gebeurd. De eigenaar van Bodi heeft in ieder geval een mooi visverhaal, zonder dat er één vis in voorkomt.

  1. Kerkhof vol supercars en top-limousines in de woestijn
    Play
    Video

    Kerkhof vol supercars en top-limousines in de woestijn

    Deze drone-beelden tonen een heel bijzonder autokerkhof in Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten. Honderden peperdure supercars en top-limousines staan er onder een dikke laag stof en zand te roesten. Rolls-Royce, Ferrari, Bentley, Mustang: alle topmerken zijn te vinden op dit gigantische autokerkhof, in de buurt van Dubai. De auto's staan er stof te happen omdat hun eigenaren, veelal expats of wanbetalers, ze verlaten hebben voordat ze om welke reden dan ook het land verlieten. Voor koopjesjagers is de verzameling interessant, al was het alleen maar vanwege de onderdelen.