Door dit witte pijltje te verwijderen, kon de agent een boete uitschrijven aan een 43-jarige man die daar geparkeerd stond. Helaas voor de agent werd zijn actie gefilmd.
Volledig scherm
Door dit witte pijltje te verwijderen, kon de agent een boete uitschrijven aan een 43-jarige man die daar geparkeerd stond. Helaas voor de agent werd zijn actie gefilmd. © dpa

Politieagent verandert verkeersbord om boetes uit te kunnen delen

Een Duitse politieagent heeft eigenhandig een verkeersbord aangepast om een ​​parkeerbon te kunnen uitdelen. Het bleef niet bij één keer. Nu heeft hij noodgedwongen bureaudienst. 

2 reacties

 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  @G.H. Bruins: In het kader van een opwaardering van alle politiefuncties gelden in een groot aantal Duitse deelstaten nu benamingen als Kommissar, absoluut niet te vergelijken met een commissaris bij de Hollandse politie. Een 'gewone' dienstdoende agent in de dagelijkse Duitse patrouillediensten noemt zich dus ook Kommissar. Wordt-ie bevorderd mag-ie zich Oberkommissar noemen, iets wat de Kommissar uit dit verhaal nog even kan vergeten, als-ie al niet ontslagen wordt.
 • G.H. Bruins

  2 maanden geleden
  Is het nu een agent of de commissaris ?
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”