Allessie Alfred Hoek Peugeot 205GT
Volledig scherm
PREMIUM
Allessie Alfred Hoek Peugeot 205GT © Daniella van Bergen

Tot de laatste bout is Alfred’s 205 GTI origineel

mijn allessieDat deze Peugeot 205 GTI eruitziet alsof ‘ie pas 33 dagen jong is in plaats van 33 jaar oud is te danken aan eigenaar Alfred Hoek (61). Die stelt met veel plezier werkelijk alles in het werk om zijn auto knap te houden. Naar de andere kant van het land rijden voor een boutje bijvoorbeeld, want zijn wagen is en blijft origineel.

 1. Renovatie Haringvlietbrug vordert gestaag: ‘Sneller dan dit is menselijkerwijs niet mogelijk’
  PREMIUM

  Renovatie Haring­vliet­brug vordert gestaag: ‘Sneller dan dit is menselij­ker­wijs niet mogelijk’

  Of het een beetje wil vlotten met de renovatie van de Haringvlietbrug? Bij Hollandia Infra in Krimpen aan den IJssel, waar al maanden met man en macht wordt gewerkt aan de nieuwe klep van de brug, vinden ze van wel. In een enorme hal worden momenteel de laatste laswerkzaamheden uitgevoerd aan het 57 meter lange gevaarte, een belangrijke verkeersader tussen Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.
 2. Ivo botste met zijn peperdure Ferrari tegen een muur in Italië: ‘Mogen blij zijn dat we niet gewond raakten’
  PREMIUM
  met video
  1

  Ivo botste met zijn peperdure Ferrari tegen een muur in Italië: ‘Mogen blij zijn dat we niet gewond raakten’

  Een van de twee peperdure Ferrari’s die afgelopen zaterdag op bizarre wijze werden gelanceerd in een villawijk in Italië werd bestuurd door Ivo Breukers uit het Gennepse Ven-Zelderheide. Of zijn rode 296 GTB, met een nieuwwaarde van drie ton, total loss is, weet hij nog niet. Hij is vooral blij niet gewond te zijn geraakt. ,,Bij die bocht krijg je de illusie dat de weg rechtdoor loopt.”