De mond van de 52-jarige vrachtwagenchauffeur viel onlangs wagenwijd open toen hij twintig meldingen ontdekte in de app waar ontevreden inwoners melding kunnen doen over overlast.
Volledig scherm
PREMIUM
De mond van de 52-jarige vrachtwagenchauffeur viel onlangs wagenwijd open toen hij twintig meldingen ontdekte in de app waar ontevreden inwoners melding kunnen doen over overlast. © Gratis

Van 20 naar ruim 100: aantal anonieme meldingen over Edwins paarse vrachtwagen schiet omhoog

Hij zat rustig op de bank met ‘koffie en een gebakkie’. Maar de buurman die ‘tig’ anonieme meldingen maakte over de paarse vrachtwagen van Edwin de Vos en met hem in gesprek wilde, kwam niet opdagen. Toch heerst nu een klein gevoel van opluchting bij de Gouwenaar.

  1. Dit zijn de beste e-fatbikes
    Fietstest 2023

    Dit zijn de beste e-fatbikes

    Stoer design, strak, tikkeltje smart. Innovatief ook en met trendy kleuren: zo karakteriseren de fabrikanten de lifestylefiets. Maar nuttig in het dagelijks gebruik zijn ze net zo goed. Voor jongeren die willen blitsen brengen ze de e-fatbikes: brede banden, hoog profiel plus dik, aluminium frame. Ze ogen gelikt en snel. Marco van Koppen (51) probeerde er een, in het volle besef dat blitsen er misschien in zat, maar jonger worden niet. De beide categorieën overlappen elkaar enigszins. Verder hebben we gekeken of er in 2023 nieuwe ontwikkelingen zijn in de e-bikes. Zo snel als in het afgelopen decennium zal het toch niet meer gaan?