Willem in ‘t Veld met zijn gele Ford Capri
Volledig scherm
PREMIUM
Willem in ‘t Veld met zijn gele Ford Capri © Victor van Breukelen

Willem (64) legde zijn sociale leven maandenlang plat om dé Capri te kopen en nu heeft hij er zelfs twee

MIJN BLIK EN IKWillem in ‘t Veld (64) viert zomervakantie in Frankrijk. Niet voor de zon, maar voor een paar autowedstrijden. Hij doet niet mee hoor, kijken is genoeg. Thuis staan zijn twee Ford Capri’s op hem te wachten. Écht verliefd zijn op je auto. Kan dat? De mensen in deze rubriek zullen volmondig ‘ja’ zeggen. Zij houden van hun auto.

 1. U wilt uw niet-elektrische auto ‘opladen’ met een touw, mag dat?
  PREMIUM
  Update

  U wilt uw niet-elektri­sche auto ‘opladen’ met een touw, mag dat?

  Sommige automobilisten proberen van alles om toch een parkeerplekje te bemachtigen. Zo dacht de bestuurder van een Volvo in Middelburg slim te zijn door een touw te gebruiken op een parkeerplaats voor elektrische auto's, waardoor het leek alsof zijn voertuig aan het opladen was. Opmerkelijk, creatief, lollig en geniaal: de post van Middelburgse handhavers hierover zorgt voor hilariteit op sociale media.
 2. MG B-rijder Hendrik (51) taxeert ook auto’s: ‘Elke kerel wordt weer een jongen als-ie over zijn auto praat’
  PREMIUM
  MIJN BLIK EN IK

  MG B-rijder Hendrik (51) taxeert ook auto’s: ‘Elke kerel wordt weer een jongen als-ie over zijn auto praat’

  Écht verliefd zijn op je auto. Kan dat? De mensen in deze rubriek zullen volmondig ‘ja’ zeggen. Zij houden van hun auto. Auto taxateur Hendrik van de Wiel (51) wilde per se de sportieve uitvoering van de MG B zodat hij er zo nu en dan races mee kan rijden. ,,Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je met 100 kilometer door de bebouwde kom rijdt.’’