In de rij bij het goedkoopste tankstation van Nederland

VideoDe prijs voor het goedkoopste tankstation van Nederland gaat naar Kanters in Ruurlo, maar de award krijgt geen prominente plek in de bijbehorende shop. ‘We blijven liever bescheiden.’

De dag na kerst zijn rond het middaguur de pompen van tankstation Kanters in Ruurlo continue bezet. Logisch, vinden klanten. Het tankstation aan de Barchemseweg is de goedkoopste van Nederland en dat ontgaat automobilisten niet. ,,Ik hou de prijs online goed in de gaten. Borculo is ook goedkoop. Hier is het prettig en leuk tanken, en het scheelt in de portemonnee’’, zegt Dick Nijenhuis uit Ruurlo.

  1. Borculose kapsters zetten hun schaar al ’s nachts in coronacoupes: ‘Bassie ziet er weer pico bello uit!’
    PREMIUM
    video

    Borculose kapsters zetten hun schaar al ’s nachts in coronacou­pes: ‘Bassie ziet er weer pico bello uit!’

    ,,Zo, het eerste schaap is geschoren!’’, roept Enrico Blom, terwijl er nog hard wordt gewerkt aan zijn eigen kapsel. Het is rond half één ’s nachts in AMI Kappers in Borculo. De kappers mogen vanaf vandaag vanwege de versoepeling van de coronaregels na zeven weken duimendraaien weer aan de slag. En in Borculo dachten ze: dan beginnen we ook zo vroeg mogelijk. Dus worden de eerste klanten al om middernacht geholpen.

Achterhoek