Kinderen in de gemeente Berkelland kunnen gewoon door blijven sporten in de zomervakantie. Via de Zomertoer-Sportapp kunnen zij zich opgeven voor voetbal, basketbal, volleybal en gymnastiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen in de gemeente Berkelland kunnen gewoon door blijven sporten in de zomervakantie. Via de Zomertoer-Sportapp kunnen zij zich opgeven voor voetbal, basketbal, volleybal en gymnastiek. © Sport Federatie Berkelland

Kinderen in Berkelland kunnen dankzij speciale app in de zomervakantie blijven sporten

Even een partijtje voetballen op een echt veld? Of een driepunter scoren in de buitenlucht op een basketbalcourt? Voor kinderen van 6 tot 12 jaar in de gemeente Berkelland is dat mogelijk in de zomervakantie.

  1. Quiz in plaats van tentfeest in Borculo: ‘We vertrouwen erop dat deelnemers zich aan coronaregels houden’
    PREMIUM

    Quiz in plaats van tentfeest in Borculo: ‘We vertrouwen erop dat deelnemers zich aan coronare­gels houden’

    Het traditionele tentfeest gaat vanwege corona begin september niet door in Borculo. Wel komt er een ‘vervangend feestje’: de SeptemberfeestQuiz, voor teams van 8 tot maximaal 20 personen. Met een theoriedeel en doe-opdrachten op diverse locaties. ,,Bij de opdrachten controleren we op het naleven van de coronaregels’’, zegt bestuurslid Anna Huizinga van de Stichting Nationale Feest en Herdenkingsdagen.

Achterhoek