Lichaam aangetroffen in Eibergen, oorzaak nog onbekend

video & updateDe politie heeft dinsdag tegen 14.00 uur een levenloos lichaam aangetroffen in de Berkel tussen Eibergen en Rekken. Onduidelijk is nog of er sprake is van een misdrijf, de politie onderzoekt de situatie.

Een GGD-arts kwam ter plaatse om de doodsoorzaak vast te stellen. De identiteit van het mannelijke slachtoffer is nog niet bekend.

De politie is op zoek naar een blanke man van ongeveer 1.80 meter lang met een fors postuur. Wat de persoon met het incident te maken heeft, is onduidelijk. Mensen die in de omgeving van het buitengebied van Rekken, richting de Duitse grens, een onbeheerd voertuig of fiets zien staan, wordt eveneens verzocht contact op te nemen met de politie.

Aan de Brinkweg in Eibergen is een overleden persoon aangetroffen.
Volledig scherm
Aan de Brinkweg in Eibergen is een overleden persoon aangetroffen. © GinoPress
  1. Borculose kapsters zetten hun schaar al ’s nachts in coronacoupes: ‘Bassie ziet er weer pico bello uit!’
    PREMIUM
    video

    Borculose kapsters zetten hun schaar al ’s nachts in coronacou­pes: ‘Bassie ziet er weer pico bello uit!’

    ,,Zo, het eerste schaap is geschoren!’’, roept Enrico Blom, terwijl er nog hard wordt gewerkt aan zijn eigen kapsel. Het is rond half één ’s nachts in AMI Kappers in Borculo. De kappers mogen vanaf vandaag vanwege de versoepeling van de coronaregels na zeven weken duimendraaien weer aan de slag. En in Borculo dachten ze: dan beginnen we ook zo vroeg mogelijk. Dus worden de eerste klanten al om middernacht geholpen.

Achterhoek