Lichaam aangetroffen in Eibergen, oorzaak nog onbekend

video & updateDe politie heeft dinsdag tegen 14.00 uur een levenloos lichaam aangetroffen in de Berkel tussen Eibergen en Rekken. Onduidelijk is nog of er sprake is van een misdrijf, de politie onderzoekt de situatie.

Een GGD-arts kwam ter plaatse om de doodsoorzaak vast te stellen. De identiteit van het mannelijke slachtoffer is nog niet bekend.

De politie is op zoek naar een blanke man van ongeveer 1.80 meter lang met een fors postuur. Wat de persoon met het incident te maken heeft, is onduidelijk. Mensen die in de omgeving van het buitengebied van Rekken, richting de Duitse grens, een onbeheerd voertuig of fiets zien staan, wordt eveneens verzocht contact op te nemen met de politie.

Volledig scherm
Aan de Brinkweg in Eibergen is een overleden persoon aangetroffen. © GinoPress
  1. Berkelland, Hardenberg, Bronckhorst, Raalte en Dalfsen profiteren flink van miljoenen uit asbestpot
    Kaart

    Berkelland, Hardenberg, Bronck­horst, Raalte en Dalfsen profiteren flink van miljoenen uit asbestpot

    De subsidiepot van 75 miljoen euro om daken asbestvrij te maken, is leeg. Op dergelijke bijdragen kon tot eind 2019 een beroep worden gedaan, maar de kip blijkt in 2018 al volledig te zijn geplukt. Onder anderen door bedrijven en particulieren uit Berkelland, Hardenberg, Bronckhorst, Raalte en Dalfsen. Dat blijkt uit cijfers die LocalFocus opvroeg bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Achterhoek